Spirit Of The Brave: Tο εμβληματικό ανδρικό άρωμα της Diesel γιορτάζει τη 10η επέτειό του

Το Only The Brave, το εμβληματικό ανδρικό άρωμα της Diesel, γιορτάζει τη 10η επέτειό του. Για αυτό το σημαντικό ορόσημο, η μάρκα επαναπροσδιορίζει το όραμά της για τη μοντέρνα αρρενωπότητα με ένα νέο άρωμα που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού: το Spirit Of The Brave.

Καρπός στενής συνεργασίας με τον διάσημο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Neymar Jr., το Spirit of the Brave παροτρύνει τους νέους άνδρες σε όλο τον κόσμο να παίζουν με τους φόβους τους και να αξιοποιούν όλες τις δυνατότητές τους.

Το Spirit Of The Brave σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Diesel Fragrances συνεργάζεται με έναν αστέρα από τον κόσμο των σπορ. Είναι επίσης η πρώτη φορά που ένας εκπρόσωπος συμμετείχε σε όλα τα στάδια δημιουργίας ενός αρώματος, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι το παγκόσμιο λανσάρισμα που έγινε φέτος την άνοιξη.

Αντισυμβατικός μέχρι το κόκαλο, ο Neymar είναι τολμηρός, βαθιά αισιόδοξος και παρ’ όλο που οι αποφάσεις του αμφισβητούνται κατά καιρούς από τους φίλους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, είναι γνωστό ότι παραμένει πιστός στους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Καλυμμένο από τατουάζ, το σώμα του Neymar είναι ένα «αρχείο» της ζωής του, με κάθε σημαντικό κεφάλαιο να έχει αποτυπωθεί με μελάνι πάνω στο δέρμα του. Στη γροθιά του υπάρχει ένα λιοντάρι που βρυχάται, το οποίο έχει αποτυπωθεί πάνω στο μπουκάλι σε σχήμα γροθιάς του Spirit Of The Brave, καθώς και τρία χελιδόνια που συμβολίζουν το κουράγιο, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Έχει κάνει επίσης τατουάζ τις λέξεις Ousadia και Alegria που σημαίνουν αντίστοιχα τόλμη και ευτυχία στα βραζιλιάνικα. Τα τατουάζ του Neymar μας επιτρέπουν να τον καταλάβουμε με έναν οικείο, προσωπικό τρόπο.

«Ήθελα ένα άρωμα που να είναι ταυτόχρονα δροσερό και κομψό, για να μου δίνει ενέργεια και αυτοπεποίθηση σε κάθε στιγμή της ζωής μου.»

Για το Spirit Of The Brave, ο Neymar Jr. και ο καταξιωμένος αρωματοποιός Carlos Benaïm της IFF αναθεώρησαν τους κώδικες της αρρενωπότητας. Το Spirit Of The Brave είναι ένα σοφιστικέ fougère που αποπνέει πρωτόγνωρη φυσική φρεσκάδα. «Συνδύασα τον αισθησιασμό και την απαλότητα του ελαίου κυπαρισσιού με εσπεριδοειδή και αριστοκρατικά ξύλα», λέει ο Benaïm, «για να δημιουργήσω ένα εκρηκτικό μίγμα».

Παραπέμποντας στις αθλητικές επιδόσεις του Neymar, οι πρώτες νότες του αρώματος αποκαλύπτουν αναζωογονητική φρεσκάδα. Το άρωμα ξεκινά με περγαμόντο και με μια σπινθηροβόλα, πράσινη, φυτική νότα. Έπειτα η καρδιά γίνεται προκλητική και τολμηρή. Το κυπαρίσσι και η βαλσαμική ελάτη δημιουργούν αντίθεση, προσθέτοντας μια πινελιά βραζιλιάνικης ζεστασιάς. Το αρωματικό ίχνος είναι εθιστικό και πολυτελές. Οι νότες κόκκων Tonka και λάβδανου προσθέτουν αισθησιασμό και χαρισματικότητα, παραπέμποντας στην ολοένα μεγαλύτερη φήμη που αποκτά ο Neymar ως ίνδαλμα του στυλ.

Ένα απροκάλυπτα πολυτελές άρωμα, το αρωματικό συμπύκνωμα Spirit of the Brave περιέχει 30% φυσικά συστατικά, μια ασυνήθιστα υψηλότερη συγκέντρωση για ανδρικό άρωμα.

Το Spirit Of The Brave είναι κλεισμένο στο γνωστό εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα σφιγμένης γροθιάς σε μαύρο χρυσό χρώμα και είναι διακοσμημένο με το λιοντάρι που έχει κάνει τατουάζ στη γροθιά ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, περιέχεται σε ένα εκλεπτυσμένο κουτί στα ίδια χρώματα με το μπουκάλι που αντικατοπτρίζει το σοφιστικέ και γεμάτο αυτοπεποίθηση στυλ του Neymar.

#PLAYWITHYOURFEARS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =