Το “LOW DOWN” είναι το βιβλίο του Όθωνα Παπαδάκη, με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ, Φίλιππο Μάρα. Ο Μάρας είναι ηθικός, συναισθηματικός, παρορμητικός, άριστος ακροατής, καθόλου πειθαρχημένος στο ποτό, βαθύς γνώστης της jazz, των blues και της rock, θυμόσοφος, καθόλου φιλοχρήματος, θυμώνει εύκολα -αλλά του περνάει εξίσου εύκολα- έχει τρομερό χιούμορ και φαρμακερή ατάκα. Βάζει όρια στον εαυτό του για να τα καταπατήσει αμέσως μετά, αυτοσαρκάζεται, αλλά και σαρκάζει τους γύρω του, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες -κι αυτό γιατί έχει τον δικό του κώδικα τιμής, που είναι απαραβίαστος!

O Φίλιππος Μάρας, στην πρώτη του υπόθεση, αναλαμβάνει να γίνει η σκιά της Ειρήνης, μιας όμορφης συζύγου ενός αντιπαθητικού, αμόρφωτου και πλούσιου εισοδηματία, που υποψιάζεται ότι… παραβιάζει την… έβδομη εντολή!

Τι ακριβώς θα συμβεί στον ιδιόρρυθμο ντετέκτιβ στις περιπλανήσεις του σε όλη την Αθήνα, καθώς ακολουθεί τα ίχνη μιας τόσο γοητευτικής και κομψής γυναίκας; Θα την πιάσει επ’ αυτοφώρω και πώς θα αντιδράσει ο άνδρας της; Τι σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον ήρωά μας και την Ειρήνη;

Αυτά μένει να ανακαλύψουμε στις 300 σελίδες του ‘’LOW DOWN’’.

Μια ανατρεπτική ιστορία με αναπάντεχο φινάλε και το ασύλληπτο χιούμορ του Όθωνα Παπαδάκη.

Info
«Low Down», του Όθωνα Παπαδάκη
Εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ