Η αναμονή τελειώνει: το «La Casa de Papel» (”Η Τέλεια Ληστεία”), η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.

Η διάσημη πλατφόρμα streaming κοινοποίησε το teaser τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ το τρέιλερ της νέας σεζόν με σλόγκαν «Ας αρχίσει το χάος», κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου του 2020. Η ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ήρθε πριν ακόμα γίνει διαθέσιμη η τρίτη σεζόν στο Netflix, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σειρά σε σενάριο και παραγωγή του Αλεξ Πίνα αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις 12 Μαρτίου, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Netflix δημοσίευσε την αφίσα για την τέταρτη σεζόν με τους πρωταγωνιστές, πολλούς από τους οποίους θα επιστρέψουν όπως οι: Τόκιο, Μπογκοτά, Παλέρμο, Ελσίνκι, Λισαβόνα, Ρίο, Ντένβερ και Στοκχόλμη. Στα νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψουν και η Αλίσια Σιέρα και Αρτούρο Ρομάν.

View this post on Instagram

??? #LCDP4

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Radio Times, ενώ δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο της νέας σεζόν, γνωρίζουμε ότι η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί που τελείωσαν τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου της τρίτης. Η τέταρτη σεζόν θα εστιάσει περισσότερο στους χαρακτήρες παρά στη δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου Nextalerts. Το φινάλε της σεζόν ήταν αγωνιώδες και άφησε αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η Ναϊρόμπι τραυματίστηκε και ο Προφεσόρ/Σάλβα πιστεύει ότι η Ρακέλ είναι νεκρή. Ωστόσο, στο τρέιλερ η Ναϊρόμπι είναι εκεί, που σημαίνει ότι μπορεί να έχει επιζήσει.

View this post on Instagram

❤️? #LCDP4

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on

Πηγή: huffingtonpost.gr