Ξέρετε τι; Οι γυναίκες, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουμε μόνο σεξ και τίποτα περισσότερο, αλλά δεν έχετε τον τρόπο.

Έστω λοιπόν, ότι εκείνος θέλει μόνο σεξ και τίποτε άλλο από εσένα. Δε θέλει δέσμευση, δε θέλει σχέση, δε θέλει ραντεβού, δε θέλει υποχρεώσεις. Kανένα πρόβλημα, αρκεί να θέλεις κι εσύ το ίδιο. Όταν όμως αποφασίσετε ότι η φάση σας θα είναι σκέτο σεξ, εκεί πρέπει να έχεις τον πρώτο λόγο και το πάνω χέρι. Εσύ να θέτεις τους όρους. Όχι να τρέχεις όποια ώρα και όποια στιγμή εκείνος θέλει το benefit του, υπό συνθήκες που δεν σε ευχαριστούν.

anal-sex-1557244481Oι άντρες είναι πολύ γελασμένοι. Επειδή βρίσκονται πάντα κάποιες εύκολες, εύπιστες και ολιγαρκείς γυναίκες που θα πάνε μαζί τους χωρίς πολλά πολλά, εκείνοι νομίζουν ότι θα πάνε όλες. Κι όταν λέμε ολιγαρκείς, δεν εννοούμε υλικά αλλά και συναισθηματικά. Και κάπως έτσι προκύπτει το φαινόμενο μερικών ανδρών που στη χάση και στη φέξη σε θυμούνται και σου στέλνουν ένα άκυρο μήνυμα το οποίο έχει ως απώτερο σκοπό μονάχα το σεξ. Και συνήθως το κακό σεξ, γιατί ένας τόσο εγωιστής άνθρωπος θα κάνει και σεξ μόνο για τον εαυτό του.

Ξέρετε τι; Οι γυναίκες, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουμε μόνο σεξ και τίποτα περισσότερο, αλλά πρέπει να έχετε και τον τρόπο. Ο άντρας που είναι καλός σε αυτή την τακτική, το κάνει, αλλά όχι απροκάλυπτα. Μεταξύ μας, όλοι να μας ρίξουν στο κρεβάτι θέλουν, ο τρόπος αλλάζει.

imageΑν ο άλλος είναι σωστός, ξέρει πως θα χειριστεί τη γυναίκα: θα την αποθεώσει. Θα την κάνει να μην αισθάνεται αναλώσιμη. Δε θα της τάξει, αλλά θα ασχοληθεί. Θα της μιλήσει, θα της κάνει κοπλιμέντα, θα θυμηθεί μια γιορτή, θα της στείλει ένα sms να δει τι κάνει, θα το χειριστεί ωραία. Ο ερασιτέχνης που δεν ξέρει να το κάνει, θα στείλει ένα κακόγουστο μήνυμα όταν έρθει η ώρα που θέλει να κάνει σεξ, στο οποίο η κάθε μία θα πρέπει να ανταποκριθεί άμεσα για να μη χάσει το περιζήτητο πέος. Ε όχι. Ξέρετε αγόρια, αν το μόνο που θέλετε από μια γυναίκα είναι το σεξ χωρίς δεσμεύσεις και δεν έχετε και τα skills να το κάνετε σωστά τότε υπάρχουν και τα call girls, απευθυνθείτε σε μια επαγγελματία.

Στον άντρα που δεν έχει το ταλέντο να μετατρέψει το σκέτο σεξ σε πραγματική τέχνη και να του έχεις κάτσει, μια , δυο , τρεις μετά ξενερώνεις. Είναι ανέραστος ο τρόπος. Αυτό είναι όλο το παιχνίδι. Ο τρόπος. Γιατί όλα έχουν τον τρόπο τους, πόσο μάλλον το ωμό σεξ.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Previous articleΠέθανε η Bonnie Pointer των Pointer Sisters
Next articleBuddy Holly: Η ζωή του θρύλου της ροκ εν ρολ γίνεται ταινία
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 73