Γνωρίζατε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της ορατής γήρανσης προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, η υπέρυθρη ακτινοβολία, αλλά και το μπλε φως; Και όλα αυτά καθρεφτίζονται στην επιδερμίδας μας, με αποτέλεσμα να έχουμε εμφανή σημάδια κούρασης, θαμπή όψη, ανομοιόμορφη υφή, εμφάνιση λεπτών γραμμών, όλα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Με τη Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream μπορούμε να κάνουμε ένα restart και να «ξυπνήσουμε» την στην επιδερμίδα μας.

Η Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream είναι μια ενυδατική κρέμα ημέρας που καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, «ξυπνά», επανορθώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Αναλυτικότερα:

  • Προστατεύει την Επιδερμίδα: Σχεδιασμένη με την Τεχνολογία Stop Signs TM για προστασία της επιδερμίδας ενάντια στις ακτίνες UV, υπέρυθρες ακτίνες, μπλε φως, ελεύθερες ρίζες, ρύπανση / PM2.5, σκόνη και γύρη ̇ λειτουργεί ως πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας που φαίνεται κουρασμένη. Όλη την ημέρα, 8ώρες αντιοξειδωτική προστασία. Περιέχει αντιοξειδωτικά Βιταμίνη C, Βιταμίνη Ε και Εργοθειονίνη.
  • «Ξυπνά» την Επιδερμίδα: Παρέχει ενέργεια στα κύτταρα της επιδερμίδας μέσα από ένα δυναμικό σύμπλοκο ενέργειας που εμπεριέχει Κρεατίνη, Καρνιτίνη και Καφεΐνη. Χαρίζει 12 ώρες λάμψη ενάντια στα σημάδια κούρασης, καθώς και άμεση μείωσή τους χάρη στις Πέρλες και στους οπτικούς ανακλαστές.
  • Επανορθώνει την Επιδερμίδα: Μειώνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βελτιώνει τη θαμπή όψη και την υφή της επιδερμίδας. Επιπλέον, παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση με ένα σύμπλοκο φραγμού της υγρασίας, το οποίο αποτελείται από Υαλουρονικό οξύ, Τρεχαλόζη και Εκχύλισμα Υπερικού.

Για καλύτερο έλεγχο-φθοράς στην επιδερμίδας: 

Χρησιμοποιήστε το Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10% μαζί με τη Superdefense SPF25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream. Η Βιταμίνη C 10% στην ενισχυμένη φροντίδα, χαρίζει φωτεινότητα, ομοιόμορφο τόνο και βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας. Η κρέμα Superdefense SPF25 «ξυπνά», επανορθώνει και προστατεύει ορατά. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, η Τεχνολογία Συνεχούς Επαναφόρτισης ξεκλειδώνει την πλήρη ισχύ των αντιοξειδωτικών, ώστε να έχετε την εμπειρία ενός προγράμματος περιποίησης, επανόρθωσης σημαδιών γήρανσης και συνεχούς προστασίας.

Διατίθεται σε δύο συνθέσεις για Πολύ Ξηρή έως Ξηρή-Μικτή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 1 & 2) και για Μικτή-Λιπαρή έως Λιπαρή επιδερμίδα (Τύπος Επιδερμίδας 3 & 4)

Τρόπος Χρήσης: εφαρμόζετε καθημερινά το πρωί, σε καθαρή επιδερμίδα.

Η Superdefense SPF40 Fatigue + 1st Signs of Age Multi Correcting Gel είναι μια δροσιστική μεταξένια κρέμα-gel με SPF 40 για όλους τους τύπους επιδερμίδας που αντιμετωπίζει την κούραση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης. “Ξυπνά” άμεσα την επιδερμίδα και με διάρκεια, χαρίζει 12 ώρες φωτεινότητα ενάντια στην κούραση για πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα. Βοηθά ορατά στην επανόρθωση πρώτων σημαδιών γήρανσης, ανομοιόμορφης υφής, θαμπής όψης, λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Βοηθά στην άμυνα ενάντια σε ένα πλήθος σύγχρονων επιθετικών παραγόντων. Ανθεκτικό σε ιδρώτα και υγρασία. Μη λιπαρή σύνθεση.

Βασικά Συστατικά/ Τεχνολογία: Τεχνολογία Stop SignsTM ενάντια στους σύγχρονους επιθετικούς παράγοντες που προκαλούν κούραση στην επιδερμίδα και επιταχύνουν τη γήρανση. Προστατεύει την επιδερμίδα από ακτίνες UV, υπέρυθρη ακτινοβολία, μπλε φως, ελεύθερες ρίζες, ρύπανση / PM2.5, σκόνη και γύρη. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα. Αντιοξειδωτικά όπως Βιταμίνες C & E: ισχυρά αντιοξειδωτικά που παρέχουν προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, στις επιπτώσεις από καθημερινούς στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες και αφυδάτωση. Ένα σύμπλοκο ενέργειας παραγόντων ζύμωσης που περιλαμβάνει Καρνιτίνη βοηθά στην παροχή ενέργειας στην επιδερμίδα. Αντηλιακά φίτρα όπως Abovenzone και Octisalate προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA & UVB.

Τρόπος Χρήσης: Χρησιμοποιείται κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα. Για βέλτιστη χρήση, συνδυάστε με το Clinique Fresh Pressed Daily Booster with Pure Vitamin C 10%.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ CLINIQUE
Απλά. Mε Ασφάλεια. Αποτελεσματικά.
Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα.