Τσέκαρε οπωσδήποτε την ανανεωμένη σειρά Carrot της The Body Shop

04/06/2019

Πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, ο γνωστός Άγγλος chef Jamie Oliver με τον αδερφό του Jimmy αφιέρωσαν έναν ολόκληρο επεισόδιο από την εκπομπή “Jamie and Jimmy’s Friday Night Feast” για τα βρετανικά γεωργικά προϊόντα τα οποία δεν πωλούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ λόγω του περίεργου φυσικού τους σχήματος. Φέτος η The Body Shop παρουσιάζει δύο νέα vegan προϊόντα εμπλουτισμένα με εκχύλισμα από βιολογικά καρότα τα οποία δεν διατίθενται προς πώληση στα σούπερ μάρκετ εξαιτίας του περίεργου, μη συμβατικού φυσικού τους σχήματος με στόχο της ελαχιστοποίηση της σπατάλης των τροφίμων.

Για την The Body Shop δεν έχει καμία σημασία το «λάθος» σχήμα ή μέγεθος αλλά η ποιότητα των συστατικών και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Για τον λόγο αυτό, συνεργάζεται με μία οικογενειακή Βρετανική φάρμα από την οποία προμηθεύεται χιλιάδες καρότα που δεν θεωρούνται αρκετά εμφανίσιμα, είναι όμως ολόφρεσκα, διαθέτουν ένα ζωηρό πορτοκαλί χρώμα και είναι εξίσου όμορφα και μοναδικά! Επιπλέον, οι συσκευασίες της νέας σειράς περιποίησης προσώπου Carrot είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατασκευάζονται κατά 55% από ανακυκλωμένο πλαστικό.

ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΥΓΕΙΑ

Αυτή η αγωγή περιποίησης ενεργοποιεί την επιδερμίδα και τη βοηθά να ανακτήσει τη φυσική της λάμψη, αφήνοντάς την αισθητά τονωμένη και ενυδατωμένη. Παράλληλα, το μοναδικό, αναζωογονητικό της άρωμα ξυπνά τις αισθήσεις!

Το πρώτο βήμα είναι ο καθαρισμός με το νέο καθαριστικό προσώπου Carrot Wash Energising Face Cleanser, που είναι εμπλουτισμένο με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης. Δημιουργεί αφρό στη στιγμή και ενεργοποιεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή, πιο απαλή και τονωμένη. Παράλληλα, αποσυμφορεί τους πόρους και βελτιώνει την εμφάνισή τους απομακρύνοντας αποτελεσματικά τους καθημερινούς ρύπους.

Αμέσως μετά, σειρά έχει η ενυδάτωση της επιδερμίδας με την Carrot Cream Nature-Rich Daily Moisturiser. Η νέα ενυδατική κρέμα προσώπου της The Body Shop είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και εμπλουτισμένη με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες – απίστευτο; – και ενισχύει το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας βοηθώντας την έτσι να αποκαλύψει τη φυσική της λάμψη.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ CARROT ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

Τα προϊόντα της σειράς είναι επίσης εμπλουτισμένα με βιολογική αλόη βέρα βιώσιμης προέλευσης, την οποία προμηθευόμαστε από το Μεξικό. Τα φυτά της αλόης καλλιεργούνται στο Campeche, σε πιστοποιημένες εκτάσεις βιολογικής γεωργίας που βρίσκονται κοντά σε τρία πολύτιμα τροπικά δάση, τα οποία αποτελούν προστατευόμενα Αποθέματα Βιόσφαιρας.

Τα φύλλα της αλόης συλλέγονται και κόβονται προσεκτικά με τα χέρια μέσα σε 6 μόλις ώρες από τη συγκομιδή τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους και να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα της αλόης της The Body Shop.

Από το 2015, η συνεργασία με την The Body Shop έχει στηρίξει τις ιθαγενείς αγρότισσες που ζουν στις παρυφές των τροπικών δασών, οι οποίες διαφορετικά θα βρίσκονταν αντιμέτωπες με διακρίσεις και περιορισμένες ευκαιρίες απασχόλησης. Το γεγονός ότι η καλλιέργεια αλόης τους εξασφαλίζει ένα βιώσιμο εισόδημα διασφαλίζει παράλληλα και την προστασία των δασικών εκτάσεων, αφού μειώνεται η ανάγκη να κοπούν δέντρα και το ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο οι φυσικοί πόροι της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.thebodyshop.gr

Previous Story

Η MGM ετοιμάζει ταινία με θέμα τη ζωή του Boy George

Next Story

«Year of the Monkey», καινούργια απομνημονεύματα της Πάτι Σμιθ

Latest from Blog

“No Remorse: The Illustrated True Stories of Lemmy Kilmister and Motörhead” – Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα για τον Lemmy και τους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα (graphic novel) που εξιστορεί τη ζωή του Λέμι Κίλμιστερ στους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μέσω της Z2 Comics. Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα με τίτλο “No Remorse: The Illustrated…

“La chimera” – Από 28 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του Χίμαιρα. Η Αλίτσε Ρορβάχερ δημιουργεί ένα στοιχειωτικό, περιπετειώδες ταξίδι ανάμεσα στον κόσμο ζωντανών και νεκρών, ανάμεσα στη φύση και στο τσιμέντο των πόλεων, μια αναζήτηση ανάμεσα…

Πρεμιέρα για το νέο single των Pestilence με τίτλο “Horror Detox”

Πριν λίγες εβδομάδες οι Ολλανδοί Death Metallers Pestilence είχαν ανακοινώσει πως ετοίμαζαν μία νέα κυκλοφορία η οποία θα περιλάμβανε επαναηχογραφημένες παλαιότερες συνθέσεις τους. Ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ θα είναι “Levels…
Punked
Go toTop