Τα νέα Supercourt είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Home of Classics

Τα adidas Originals παρουσιάζουν τη σειρά Home of Classics, με πρωταγωνιστή το Supercourt, τον απόλυτο star των court. Τα αγαπημένα λευκά, δερμάτινα sneakers είναι εμπνευσμένα από την κληρονομιά της adidas στον αθλητισμό και το youth culture.

Τα adidas Originals έχουν δημιουργήσει τα πιο αγαπημένα ever λευκά, δερμάτινα sneakers και συνεχίζουν με τη σειρά Home of Classics και πρωταγωνιστή το Supercourt, τον απόλυτο star των court. Εδώ και 50 χρόνια, η adidas δημιουργεί λευκά sneakers που γίνονται κλασικά, γιατί είναι πάντα επίκαιρα, σε διαφορετικές γενιές, στυλ και κουλτούρες.

Το Supercourt των Home of Classics είναι η νέα έκφραση αυτής της δημιουργίας των 50 χρόνων και της εμπειρίας της adidas στα court. Διατηρεί σχεδιαστικά στοιχεία από το παρελθόν και τα συνδυάζει με ένα νέο twist.

Το κλασικό λευκό adidas sneaker που όλοι αγαπούν, με τη χαρακτηριστική rubber σόλα, αλλά με έναν νέο, προχωρημένο σχεδιασμό, ώστε να απολαύσει και η νέα γενιά των creators το παρελθόν των adidas Originals, στο σήμερα.

Όμως, το πόσο «ζεις» το λευκό σου sneaker, φαίνεται από το πόσο το έχουν «χρωματίσει» η καθημερινότητα και οι εμπειρίες σου. Για αυτό φέτος, η Xenia Ghali, ο Steve και ο Johnny των Ace2Ace και ο Saske, θα φορέσουν τα Supercourt τους και θα τα «χρωματίσουν» στα decks του Color Day Festival (29-30 Ιουνίου).

Το Supercourt και τα υπόλοιπα μοντέλα του Home of Classics είναι διαθέσιμα στο adidas.gr και στο adidas Originals Store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου).

@adidasOriginals

Previous Story

«Πόλη Γένους Θηλυκού»

Next Story

Πέθανε ο «κακός» του Τζέιμς Μποντ, Μπράιαν Μάρσαλ

Latest from Blog

Οι Exodus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου live άλμπουμ “British Disaster: The Battle Of ’89 – Live At The Astoria”

Οι θρυλικοί Thrash Metallers Exodus αποφάσισαν 35 χρόνια μετά την ζωντανή τους εμφάνιση στο Λονδίνο το 1989 να μοιραστούν την ηχόγραφηση της συγκεκριμένης συναυλίας. Έτσι στις 31 Μαίου-πρόκειται να κυκλοφορήσουν το live…

“Ο Πόλεμος του Λούκας” – Ένα κόμικς αφιερωμένο στον δημιουργό του Star Wars και όλους τους οραματιστές που δεν το βάζουν κάτω!

Ο Πόλεμος Του Λούκας πρόκειται για ένα βιογραφικό κόμικς, που παρουσιάζει την εποποιία του Τζορτζ Λούκας (σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Star Wars ), του ατίθασου νέου, ταλαντούχου δημιουργού του μοντέρνου Χόλυγουντ και…
Punked
Go toTop