Πως να διαλέξεις foundation αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Το foundation παίζει σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ, είτε επιλέξεις ένα πολύ καλυπτικό είτε ένα πιο ελαφρύ γιατί θέλεις απλώς να δώσεις έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα σου. Ειδικά εσείς με λιπαρό ή μεικτό δέρμα, ταλαιπωρήστε μέχρι να βρείτε το ιδανικό.

Το μυστικό για το ιδανικό foundation για λιπαρό ή μεικτό δέρμα είναι να επιλέξεις ένα foundation με oil free σύνθεση, έτσι ώστε να πετύχεις ένα λείο και ματ αποτέλεσμα. 

To NYX Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation είναι απίστευτα λεπτόρρευστο, αδιάβροχο και έντονο στο χρώμα. Προσφέρει ματ κάλυψη και χρώμα που διαρκεί έως και 24 ώρες. Είναι μη φαγεσωρογόνο foundation και κατάλληλο για κανονικές, λιπαρές, μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το Maybelline Fit Me Matte+Poreless Foundation ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα και χαρίζει ομοιόμορφη φυσική κάλυψη δίνοντας εντυπωσιακό ματ αποτέλεσμα, χωρίς πόρους πόρους και γυαλάδες.

Δεν φτάνει όμως να επιλέξεις το σωστό foundation. Χρειάζεται να κάνεις κάποια βασικά βήματα που καμιά φορά αμελείς λόγω έλλειψης χρόνου. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν το μακιγιάζ, καλό θα είναι να καθαρίσεις το πρόσωπο σου με μια lotion για λιπαρά δέρματα και να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου με μία ελαφριά κρέμα για λιπαρά δέρματα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό στις περιοχές που παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα -η μύτη, το κούτελο, το πηγούνι και τα μάγουλα- να τοποθετήσεις primer. Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί στην επιδερμίδα ένα αόρατο φιλμ προστασίας ώστε να μην περάσει το foundation, και δημιουργεί λεία και μεταξένια υφή στην επιδερμίδα.

Και τέλος μην ξεχάσεις να πουδράρεις το Τ σου, αλλά χωρίς υπερβολές… για να μεγιστοποιήσεις τη διάρκεια του μακιγιάζ σου.

 

Previous Story

Ένα ταξίδι στον δημιουργικό κόσμο του Nick Cave

Next Story

Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι #27

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop