Βody butter για ενυδάτωση μετά το μπάνιο

03/02/2020

Μπορεί να μπήκαμε στον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου (μπλιαχ αλλά είπα να δείξω τη ρομαντική πλευρά μου) αλλά η θερμοκρασία, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα πέσει αρκετά και η ενυδάτωση στο σώμα σου δεν ήταν ποτέ πιο επιβεβλημένη. Χρειάζεσαι λοιπόν την αποτελεσματική ενυδάτωση ενός απαλού και μυρωδάτου body butter.

Παρακάτω συγκέντρωσα τα πιο απολαυστικά body butters για να πεις αντίο στην αφυδατωμένη επιδερμίδα και την αίσθηση τραβήγματος τις ημέρες που η θερμοκρασία φλερτάρει με το μηδέν.

Garden Body Butter Forest Fruits & Bilberry

Θρεπτικό και ενυδατικό βούτυρο σώματος με μεταξένια υφή. Εμπλουτισμένο με Βούτυρο Καριτέ, Aloe Vera, Κερί μέλισσας και φυσικούς μαλακτικούς και τονωτικούς παράγοντες που λαμβάνονται από το Coconut και το Μύρτιλο, δίνει στην επιδερμίδα την μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη και βελτιώνει αισθητά την ελαστικότητά της. Μετά τη χρήση παραμένει απαλή, λαμπερή, ενυδατωμένη και διακριτικά αρωματισμένη, χωρίς λιπαρά κατάλοιπα.

Aloe+Colors Body Butter Pure Serenity

Body Butter με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, λάδι αβοκάντο, ελαιόλαδο και λάδι από δαμάσκηνο, πλούσια όλα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ μαλακώνουν και αναζωογονούν ακόμα και τα πιο ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Απορροφάται εύκολα και χαρίζει απαλό άρωμα που διαρκεί, μεταξένια υφή και απαλότητα στο δέρμα σας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Messinian Spa Body Butter Ρόδι και Μέλι

Πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και κακάο, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές, αλόη, βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε, αυτό το βούτυρο απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει, αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα.

Bioselect Soufle Body Butter Exotic Passion

Απαλή κρέμα σώματος, με μεταξένια υφή που απλώνεται και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Η πλούσια σύνθεση της περιέχει φυσικά έλαια καρύδα, macadamia, αμύγδαλο, ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και βούτυρο καριτέ που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αυξάνουν την ελαστικότητα της και χαρίζουν μια αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Το φυσικό εκχύλισμα βανίλιας, χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία. Ένα μοναδικά εξωτικό άρωμα εμπνευσμένο από τα δάση της Μαδαγασκάρης, που χαρίζει στην επιδερμίδα σας, μια μεταξένια αίσθηση πολυτέλειας.

Σημείωση: Τα παραπάνω body butter έχουν τόσο ωραία αρώματα που ίσως χρειαστεί να παραλείψεις ακόμα και το άρωμά σου.

Previous Story

Aντρική σειρά περιποίησης από τη Bioselect

Next Story

Η πρώτη βίγκαν σεφ δίνει το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας

Latest from Blog

“No Remorse: The Illustrated True Stories of Lemmy Kilmister and Motörhead” – Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα για τον Lemmy και τους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι

Νέο εικονογραφημένο μυθιστόρημα (graphic novel) που εξιστορεί τη ζωή του Λέμι Κίλμιστερ στους Motörhead πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μέσω της Z2 Comics. Το εικονογραφημένο μυθιστόρημα με τίτλο “No Remorse: The Illustrated…

“La chimera” – Από 28 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του Χίμαιρα. Η Αλίτσε Ρορβάχερ δημιουργεί ένα στοιχειωτικό, περιπετειώδες ταξίδι ανάμεσα στον κόσμο ζωντανών και νεκρών, ανάμεσα στη φύση και στο τσιμέντο των πόλεων, μια αναζήτηση ανάμεσα…

Πρεμιέρα για το νέο single των Pestilence με τίτλο “Horror Detox”

Πριν λίγες εβδομάδες οι Ολλανδοί Death Metallers Pestilence είχαν ανακοινώσει πως ετοίμαζαν μία νέα κυκλοφορία η οποία θα περιλάμβανε επαναηχογραφημένες παλαιότερες συνθέσεις τους. Ο τίτλος αυτού του νέου άλμπουμ θα είναι “Levels…
Punked
Go toTop