Έρχεται το “Snyder cut” του “Justice League”

Ο πρωταγωνιστής του Justice League, Ray Fisher, “απέσυρε δυναμικά” μια δήλωση με την οποία υποστήριξε τον σκηνοθέτη Joss Whedon.

Ο Fisher, ο οποίος έπαιξε τον Cyborg στην προσαρμογή των κόμικς της DC, είχε εκφράσει την υποστήριξη του για τον Whedon, όταν ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας από τον Zack Snyder το 2017.

Σε ένα πάνελ του Comic-Con του 2017, ο Fisher είχε πει: “Ο Joss είναι ένας υπέροχος τύπος και ο Zack διάλεξε ένα σπουδαίο άτομο, για να έρθει και να ολοκληρώσει στη θέση του”.

Το “Justice League” του Whedon πήρε αρνητικές κριτικές. Για τρία χρόνια οι θαυμαστές της DC υποστήριξαν μια διαδικτυακή εκστρατεία ζητώντας από την Warner Brothers να “κυκλοφορήσει τα κομμένα του Snyder” – μια υποθετική έκδοση της ταινίας που επανεπεξεργάστηκε και ολοκληρώθηκε από τον Snyder.

Τώρα ο Fisher, για το ίδιο θέμα επανατοποθετείται, ανασκευάζοντας την τότε του δήλωση γράφοντας στο Twitter: “Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ανακαλέσω δυναμικά κάθε κομμάτι αυτής της δήλωσης” συμπληρώνοντας το hashtag #releasetheSnyderCut.

Κι όλα όταν μόλις τον περασμένο μήνα ο Snyder υπέγραψε συμφωνία για τη δημιουργία μιας εκ νέου έκδοσης του “Justice League” για το HBO Max.

Πολλοί από τους ηθοποιούς της αρχικής ταινίας είναι έτοιμοι να επιστρέψουν για να βοηθήσουν τον σκηνοθέτη να ολοκληρώσει το έργο του. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας για το λεγόμενο «Snyder cut», αλλά το HBO Max επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Previous Story

Ο όμιλος καλλυντικών Naos κατάφερε να ανέβει 3 θέσεις στην παγκόσμια αγορά

Next Story

David Gilmour: Ο εμβληματικός frontman των Pink Floyd ερμηνεύει νέο τραγούδι στην Ύδρα

Latest from Blog

Οι Evergrey ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με τίτλο “Theories Of Emptines”

Οι Evergrey ανακοίνωσαν ότι στις 7 Ιουνίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Theories Of Emptiness”. Παράλληλα με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το…

‘Lie With Me” – Από 18 Απριλίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Ιστορία σεξουαλικής αφύπνισης όσο και μελαγχολικός στοχασμός πάνω στην ιδέα της μεγάλης χαμένης αγάπης. Ένα βραβευμένο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Φιλίπ Μπεσόν  γίνεται ταινία που μεταπηδά ανάμεσα στα 80s και στο σήμερα, σε…
Punked
Go toTop