Το ντεμπούτο των Skybinder είναι εδώ

Οι Skybinder, ένα καινούριο όνομα στην ελληνική metalcore σκηνή, μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Trauma and Trial”. Η αθηναϊκή μπάντα έκανε teasing τον τελευταίο χρόνο, με την κυκλοφορία τριών singles (μέσα στα οποία και το Deadweight, που θα το βρεις πιο κάτω) και αρκετές live εμφανίσεις ως supporting act σε μέταλ μπάντες (Thy Art Is Murder, Oceans Ate Alaska και Pro-Pain), εντείνοντας την αναμονή για την πρώτη ολοκληρωμένη τους προσπάθεια.

Η διαδικασία της ηχογράφησης, της μίξης και των προβών κράτησε πάνω από επτά μήνες, και το αποτέλεσμα παρουσιάζεται τώρα, σε κάθε διαθέσιμη πλατφόρμα. Το ύφος των κομματιών είναι ένας συνδυασμός από σύγχρονα στοιχεία με πιο κλασσικά metalcore ακούσματα, κάνοντας το άλμπουμ να ακούγεται φρέσκο και ιδιαίτερα δημιουργικό.

Skybinder είναι οι Αντώνης Μακρογιάννης (Guitars), Σίμος Χάλαρης (Guitars), Γιώργος Πλασκασοβίτης (Vocals), Δημήτρης Λεμπέσης (Bass) και Τάσος Κόλιος (Drums).

Το άλμπουμ (digital download) είναι διαθέσιμο προς αγορά μέσω bandcamp

Μπορείτε να βρείτε το υλικό τους μέσω όλων των streaming services εδώ

Πηγή: in2life.gr

Previous Story

Florence and The Machine: Sold out και η τρίτη συναυλία

Next Story

Ο χάρτης της φρίκης: Οι επιθέσεις κατά των γυναικών σε όλη την Ελλάδα

Latest from Blog

Οι Exodus ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου live άλμπουμ “British Disaster: The Battle Of ’89 – Live At The Astoria”

Οι θρυλικοί Thrash Metallers Exodus αποφάσισαν 35 χρόνια μετά την ζωντανή τους εμφάνιση στο Λονδίνο το 1989 να μοιραστούν την ηχόγραφηση της συγκεκριμένης συναυλίας. Έτσι στις 31 Μαίου-πρόκειται να κυκλοφορήσουν το live…

“Ο Πόλεμος του Λούκας” – Ένα κόμικς αφιερωμένο στον δημιουργό του Star Wars και όλους τους οραματιστές που δεν το βάζουν κάτω!

Ο Πόλεμος Του Λούκας πρόκειται για ένα βιογραφικό κόμικς, που παρουσιάζει την εποποιία του Τζορτζ Λούκας (σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Star Wars ), του ατίθασου νέου, ταλαντούχου δημιουργού του μοντέρνου Χόλυγουντ και…
Punked
Go toTop