Το βόρειο σέλας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα, κατά το οποίο ο ουρανός σε συγκεκριμένα σημεία της γης, λαμβάνει εκπληκτικά χρώματα. Φέτος το χειμώνα η essie μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο φως, ακριβώς στην αρχή του χειμώνα, σε μια αστρική περιπέτεια για να ανακαλύψουμε το βόρειο σέλας και την αιθέρια ομορφιά του.

Οι έξι αποχρώσεις της συλλογής, που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, σχεδιασμένες σε συνεργασία με την Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie, αιχμαλωτίζουν τη δύναμη του πιο εντυπωσιακού φωτεινού ουράνιου φαινομένου και την παγωμένη ομορφιά της αρκτικής. Ένα χειμωνιάτικο θαύμα που θα μας κάνει να ρεμβάσουμε τον ουρανό προτού, τελικά, επιστρέψουμε στο μανικιούρ μας.

Είτε νοιώθετε την ακαταμάχητη έλξη των κρεμωδών αποχρώσεων όπως το αιθέριο Just the way you artic (λιλά μωβ) το Hear me aurora (κόκκινο-καφέ σε χειμωνιάτικους τόνους) & το Nightlights (βαθύ δαμασκηνί μωβ), είτε μαγεύεστε από το εκπληκτικό εφέ των αστραφτερών αποχρώσεων όπως το χαλαρωτικό Glow with the flow (ανοιχτό μπλε μεσαίας έντασης) & το ακαταμάχητο Polar-izing (ανοιχτό ροζ που θυμίζει τα χρώματα των παγετώνων) και των μεταλλικών αποχρώσεων όπως το Million mile hues (φωτεινό μεταλλικό χρυσό), η συλλογή αυτή θα δώσει στο μανικιούρ σας εκρηκτική λάμψη μεγέθους… σουπερνόβα! Τα βερνίκια διαθέτουν το αποκλειστικό easy glide brush της essie για γρήγορη, ομοιόμορφη εφαρμογή και εξωπραγματικό look.

Polar-izing
Just the way you artic
Glow with the flow
Million mile hues
Nightlights
Hear me aurora

Όλες οι αποχρώσεις χρειάζονται 2 στρώσεις για να βγει το χρώμα όπως στο μπουκαλάκι του βερνικιού.

Δείτε το βίντεο της Essie Winter Collection 2018