Ίσως να επιστρέφουν πάνω στην ώρα, ίσως να είναι ένα εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δώρο. Το “Not Another Christmas Song” κυκλοφόρησε μαζί με την animation παρουσίαση  του από τον Johnny McHone και παρουσιάζει το συγκρότημα στο εργαστήριο του Αη Βασίλη, λίγο πριν το χάος. Η συνταγή του συγκροτήματος αποτελείται από τους Mark Hoppus στα φωνητικά και μπάσο, τον Travis Barker στα ντραμς και τον Matt Skiba στα φωνητικά και στην κιθάρα. Έτσι απλά για την ιστορία ο Skiba αντικατέστησε το 2016 τον τραγουδιστή Tom DeLonge.

Την ίδια μέρα παρουσιάστηκαν και δύο μεγάλες συνεργασίες από το συγκρότημα, με τους The Chainsmokers στο κομμάτι “P.S. I Hope You’re Happy” και το“It’s All Fading To Black” με τους XXXTentacion.

Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Nine” κυκλοφόρησε από την Columbia Records και συμπεριλαμβάνει τα single“I Really Wish I Hated You”, “Darkside”, “Happy Days”, “Generational Divide” και“Blame It On My Youth”.

Από το ξεκίνημα του συγκροτήματος το 1992 στο San Diego, οι Blink 182 έχουν πουλήσει περίπου 50.000.000 άλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο και έγιναν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της γενιάς τους.

Επιστροφή στα ’90s συγκροτήματα λοιπόν μπας και σωθούμε!

Nancy Von X