Ποιo είναι το κουμπί τoυ δικού σου relationship status;

Είσαι απο εκείνες τις γυναίκες που περιμένουν πότε θα χτυπήσει το τηλέφωνό τους επειδή εκείνος στην άλλη άκρη έχει λίγο χρόνο να γεμίσει;

Μήπως έχεις μάθει να ζεις stand by; Όσο πολυάσχολος κι αν είναι κάποιος, πάντα υπάρχει χρόνος για λίγη αγάπη. Μην πιστέψετε κανέναν που θα σας πει ότι δεν προλαβαίνει. Η σωστή φράση είναι ότι δεν αγαπάει.

Καμία σχέση δεν μπορεί να στηριχθεί στον ελεύθερο χρόνο του ενός εκ των δύο. Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες και ο χρόνος πρέπει να μετράει και για τις δυο πλευρές το ίδιο. Όσο πολύτιμος είναι για τον ένα, άλλο τόσο είναι και για τον άλλο. Αν είσαι αυτή που χαρίζει το δικό της σε κάποιον που δεν το εκτιμάει, καλό είναι από το pause να πατήσεις το stop.

mmcq-podcast-fred-luskin-imageΑν δεν είχε ποτέ χρόνο για ένα καλημέρα, ένα καληνύχτα, ένα τι κάνεις, ένα γεια, ένα κοπλιμέντο, τότε, όταν βρει χρόνο για να γεμίσει το κρεβάτι του, να μην απαντήσεις.

Πόσες φορές τον χρειάστηκες γιατί ήθελες κάπου να μιλήσεις και ήταν απών; Πόσες φορές τον αναζήτησες και δεν ήταν εκεί για σένα; Πόσες φορές τον έψαξες και βρισκόταν με άλλες; Πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνό σου και τα ξέχασες όλα και έτρεξες κοντά του; Μην είσαι το θύμα. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν πάψεις να ζεις stand by.

bad-relationship-quotes-02

Όταν το κουμπί της ζωής σου πάψει να είναι το pause, όταν δεν πατάς συνεχως rewind και ξεχνάς, αλλά πατήσεις ένα stop, βγάλεις την κασέτα και την πετάξεις τότε θα αρχίσεις να περπατάς fast forward.

Τότε, θα έρθει εκείνος, που θα είσαι η πρώτη του σκέψη το πρωί μόλις ξυπνήσει, θα σε αναζητά για να σου πει ένα αστείο μέσα στη μέρα, θα σου κάνει ενα κοπλιμέντο όταν του στέλνεις μια selfie, θα σου λέει τα νέα του απο τη δουλειά, θα περιμένει να τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας για να σε ακούσει και δε θα πέφτει για ύπνο αν δεν σου πει καληνύχτα.

Δε θα ζεις πια stand by. Θα ζεις στο play. Και γιατί όχι, μετά στο rec. Γιατί θα θέλεις αυτές τις στιγμές να τις θυμάσαι για πάντα.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

Previous articleΤρανς ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά τον ρόλο που είχε δοθεί στη Scarlett Johansson
Next articleΗ Laverne Cox και η Trace Lysette έφαγαν ban από dating app επειδή είναι τρανς
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =