Ο Nick Cave αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο διπλό album με τους Bad Seeds την ερχόμενη εβδομάδα, στις 3 Οκτωβρίου, μέσω μιας ανάρτησής του στη σελίδα Red Hand Files. Ο Αυστραλός μουσικός έκανε την αποκάλυψη για το “Ghosteen”, όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ, απαντώντας σε έναν θαυμαστή του. Η προπώληση του άλμπουμ έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του επίσημου online καταστήματος του συγκροτήματος.

«Αγαπητέ Joe. Μπορείς να περιμένεις ένα νέο άλμπουμ την επόμενη εβδομάδα. Λέγεται “Ghosteen”. Είναι ένα διπλό άλμπουμ. Το πρώτο μέρος αποτελείται από οκτώ τραγούδια», γράφει ο Cave, απαριθμώντας τα οκτώ τραγούδια: “The Spinning Song”, “Bright Horses”, “Waiting for You”, “Night Raid”, “Sun Forest”, “Galleon Ship”, “Ghosteen Speaks” και “Leviathan”.

Το δεύτερο μέρος του άλμπουμ αποτελείται από «δύο μεγάλα τραγούδια που συνδέονται από ένα spoken word κομμάτι», τα “Ghosteen”, “Fireflies” και “Hollywood”.

Ο Nick Cave έκλεισε την απάντησή του λέγοντας πως «τα τραγούδια του πρώτου άλμπουμ είναι τα παιδιά. Τα τραγούδια του δεύτερου άλμπουμ είναι οι γονείς τους. Το “Ghosteen” είναι ένα μεταναστευτικό πνεύμα. Με αγάπη, Nick». Σε μια άλλη ανάρτησή του λίγο αργότερα, ο Cave μοιράστηκε και το εξώφυλλο του νέου δίσκου.

Τελευταία κυκλοφορία του Nick Cave και των Bad Seeds ήταν το “Skeleton Tree” το 2016, το οποίο απέσπασε θερμές κριτικές.

ghosteen

Πηγή: clickatlife.gr