Έληξε: Μεγάλος διαγωνισμός ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Punked.gr αξίας 3.000 ευρώ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας μεταλυκειακής εκπαίδευσης, και το Punked.gr διοργανώνουν τον πιο φρέσκο διαγωνισμό για 1 ετήσια υποτροφία, αξίας 3.000 ευρώ!

Εφαρμόζοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην Εκπαίδευση και ανοίγοντας άμεσους διαύλους επικοινωνίας με τους νέους, κύριος στόχος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι να διασφαλίσει τη σωστή επιλογή Τομέα Σπουδών για κάθε υποψήφιο σπουδαστή που διαβαίνει το «κατώφλι» των ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2019 και διεκδίκησε 1 ετήσια υποτροφία, αξίας 3.000 ευρώ, για ποιοτικές σπουδές στους τομείς της Πληροφορικής, της Ομορφιάς, της Μόδας, και των Παιδαγωγικών.

Τι κι αν δεν είσαι ο τυχερός/η τυχερή υπότροφος; Με τη δήλωση συμμετοχής σου στον διαγωνισμό, δικαιούσαι αυτόματα επιδότηση διδάκτρων 40% για φοίτηση στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας!

Για να πάρεις στο διαγωνισμό διάβασε τους αναλυτικούς όρους των διαγωνισμών του Punked & Punked.gr, ακολούθησε το Punked.gr (κλικ εδώ) και το ΙΕΚ Άλφα (κλικ εδώ) στο facebook.

Η κλήρωση θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2019, το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στα social media του Punked και ο νικητής θα ειδοποιηθεί με μήνυμα στο facebook.

Γιατί να περιμένεις τον Σεπτέμβριο; Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΣΗΜΕΡΑ, Επαγγελματίας ΑΥΡΙΟ! Πίστεψέ το!