Τη λένε Σάρα Γκρέι, κατάγεται από την Αυστραλία και είναι η γιατρός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Έχει περάσει περισσότερες από 300 ώρες στις καρέκλες των καλλιτεχνών τατουάζ. Η ίδια αυτοπροσδιορίζεται ως «συλλέκτης τέχνης». Κι όμως, καθημερινά αντιμετωπίζει την αποστροφή του υπόλοιπου κόσμου.

Η εμφάνισή της προκαλεί προβλήματα καθημερινά, όπως αναφέρει. Στο Instagram αναφέρει ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε ένα κατάστημα υποδημάτων, που μπήκε για να αγοράσει παπούτσια. Οι υπάλληλοι την αγνοούσαν απαξιωτικά για να εξυπηρετήσουν πρώτα τους υπόλοιπους πελάτες.

«Περίμενα ευγενικά για αιώνες και τελικά σηκώθηκα και έφυγα. Αυτοί έχασαν που δεν έκαναν μια πώληση και εγώ γλίτωσα 1.000 δολάρια, οπότε υποθέτω πως είμαι κερδισμένη», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισε και σε εστιατόριο που επισκέφθηκε με το σύζυγό της για ρομαντικό γεύμα, στη Χρυσή Ακτή της Ωκεανίδας.

«Η διεύθυνση μας ζήτησε να φύγουμε καθώς η πολιτική τους όριζε πως απαγορεύονται τα τατουάζ σε κοινή θέα» εξομολογείται.

Η 30χρονη γιατρός δηλώνει απογοητευμένη και ενοχλημένη από τον τρόπο που οι άνθρωποι κρίνουν την ίδια και άλλους συνανθρώπους της που λατρεύουν τα τατουάζ λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισης και του «πολύχρωμου δέρματός τους».

Όσα προβλήματα όμως κι αν αντιμετωπίζει λόγω της εμφάνισής της, δεν είναι ικανά να την κάνουν να αλλάξει γνώμη για την τέχνη του τατουάζ.

«Μέσω των τατουάζ ανακάλυψα τον άνθρωπό μου, έχω φίλους διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο και αποτελώ ένα θετικό πρότυπο για τους γύρω μου ως μια ”πολύχρωμη” επαγγελματίας σε μια παραδοσιακά συντηρητική βιομηχανία, όπως είναι η ιατρική», καταλήγει.

Άλλωστε, ποιοι είμαστε εμείς που θα διαφωνήσουμε με την ορθολογική στάση της σε ένα προσωπικό της ζήτημα.

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει στο Instagram:

Πηγή: huffingtonpost.gr