Για τη φωτογράφιση της στο Paper Magazine, έγινε πρώτα σάρωση του σώματος της με 3D κάμερες και στη συνέχεια, ο Βέλγος εικαστικός Φρέντερικ Χέιμαν χρησιμοποίησε ένα «Gaga avatar» για να αναδημιουργήσει την εικόνα της σε «διάφορα ψηφιακά κατασκευασμένα περιβάλλοντα».

2

Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε γυμνή, εν όψει της κυκλοφορίας του 6ου άλμπουμ της με τίτλο Chromatica (10 Απριλίου), ωστόσο το ενδιαφέρον της φωτογράφισης δεν είναι το γυμνό, αλλά η εικόνα της, κάτι μεταξύ ανθρώπου και cyborg.

NINTCHDBPICT000571281674-1

Αναφερόμενη στη φωτογράφιση που συνοδεύει τη συνέντευξη της, η Lady Gaga δήλωσε ότι το φουτουριστικό ύφος δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά σημείωσε: «Ήμουν εμμονική με το μέλλον εδώ και πολλά χρόνια. Και κάποια στιγμή γύρισα και κοίταξα τη ζωή μου. Ήταν λες και η εμμονή μου με αυτό που που πρόκειται να έρθει, και τη σημασία που έχει να πηγαίνεις μπροστά, με είχε μπλοκάρει τόσο ώστε και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν ήδη στο μέλλον. Και ότι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, εκεί που είμαστε τώρα, είναι που έχει τη δύναμη».

Πηγή: huffingtonpost.gr