Τόσο οι δερματολόγοι όσο και οι beauty editors λέμε συνέχεια για το πόσο αναγκαίο είναι το αντηλιακό ακόμα και στη διαδρομή για τη δουλειά, γιατί τα τελευταία χρόνια η ηλιακή ακτινοβολία που φτάνει στην επιδερμίδα μας έχει αυξηθεί, λόγω φαινομένων όπως η τρύπα του όζοντος, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την επιδερμίδα μας ακόμα και τους μήνες με λιγότερη ηλιοφάνεια.

Ο ήλιος όμως είναι απαραίτητος για να υπάρξει ζωή. Μας χαρίζει ζεστασιά, φως, συμβάλλει στη σύνθεση της Βιταμίνης D ενώ θεωρείται φυσικό αντικαταθλιπτικό. Υπερπροστατεύοντας το δέρμα με από τη χρήση πολύ δυνατών αντηλιακών, το οδηγούμε στο να χάσει την ικανότητά του να προσαρμόζεται στον ήλιο. Η Institut Esthederm επιλέγει να λειτουργεί μαζί με τον ήλιο και όχι χωρίς αυτόν. Τα αντηλιακά προϊόντα της ενισχύουν τη φυσική ικανότητα το δέρματος να προστατεύεται από τον ήλιο.

ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το μαύρισμα είναι η φυσική άμυνα του δέρματος: η μελανίνη, που προκαλεί το μαύρισμα, είναι μία χρωστική ουσία με εξαιρετικές ιδιότητες ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που απορροφά τις UV και προστατεύει το DNA.

ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΓΗΡΑΝΣΗ

Το μαύρισμα είναι η φυσική αντίδραση του δέρματος που προσφέρει προστασία από τις επικίνδυνες συνέπειες του ήλιου. Τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξουδετερώνουν τις αρνητικές συνέπειες του ήλιου που ευθύνονται για τη φωτογήρανση, ενισχύοντας παράλληλα τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας του δέρματος, στους οποίους περιλαμβάνεται το μαύρισμα.

Η εξειδίκευση της Institut Esthederm στην κυτταρική βιολογία, μας επιτρέπει να ξανα-εκπαιδεύσουμε ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα, να ομαλοποιήσουμε την αντίδρασή του στον ήλιο και να το βοηθήσουμε να αντέχει σταδιακά όλο και περισσότερο.

Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Μετράει τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος αλλά όχι της γήρανσης ή της φωτοευαισθησίας. Τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm μας χαρίζουν κάτι παραπάνω από αντηλιακή προστασία – προσαρμόζουν το δέρμα στον ήλιο και προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα ελέγχουν τις φλεγμονές, που αποτελούν επιβαρυντικό παράγοντα γήρανσης του δέρματος.

BRONZ REPAIR, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη αναζωογονητική επίδραση, η εξαιρετική υφή και το εθιστικό του άρωμα, έχουν εμπνεύσει όσους τα γνωρίζουν ώστε να χρησιμοποιούν τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm, για ένα πιο νεανικό δέρμα. Η δράση κατά της φωτογήρανσης έχει ενισχυθεί εξισώνοντας την UVA ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με την UVB ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (αναλογία 3 φορές πιο υψηλή από αυτή που συστήνει η ΕΕ).

Το BRONZ REPAIR είναι ένα αντηλιακό προϊόν φροντίδας προσώπου που παρέχει τριπλή κυτταρική προστασία, ενισχύει το φυσικό μαύρισμα, έχει αντιρυτιδική δράση και βοηθάει στη διατήρηση της σφριγηλότητας και του τόνου του δέρματος.

ADAPTASUN, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ & ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Όσοι χρησιμοποιούν τα αντηλιακά προϊόντα της Institut Esthederm, δείχνουν ότι η τεχνολογία ADAPTASUN έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί, να εντείνει και να παρατείνει φυσικό μαύρισμα. Ένα ταχύτερο μαύρισμα, που είναι η πρωταρχική φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στον ήλιο, παρέχει αποτελεσματικότερη προστασία από το ηλιακό έγκαυμα και τις ελεύθερες ρίζες.

BRONZ IMPULSE, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ & ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ

«Η απαραίτητη κίνηση για τέλειο μαύρισμα, ενισχύοντας παράλληλα την κυτταρική προστασία»

Στην καρδιά κάθε αντηλιακής προστασίας της Institut Esthederm, η κατοχυρωμένη τεχνολογία Global Cellular Protection προστατεύει την ποιότητα και τη νεανικότητα του δέρματος στον ήλιο, αντιμετωπίζοντας τη φωτογήρανση.

Χρησιμοποίησε το σωστά!

Πριν την Έκθεση στον Ήλιο: Για 7 ημέρες πριν την 1η έκθεση, εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ.

Κατά την Έκθεση στον Ήλιο: Σαν booster : Κατά τη διάρκεια της έκθεσης σε συνδυασμό με αντηλιακό κατάλληλης προστασίας

Μετά την Έκθεση στον Ήλιο: Πρωί ή βράδυ πριν την ρουτίνα ομορφιάς σας, για να ενισχύσετε το μαύρισμα σας.

PHOTO REVERSE, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ιδανική προστασία για το δέρμα με καφέ κηλίδες ή ανομοιόμορφο μαύρισμα. Παρέχει τριπλή προστασία των κυττάρων και των ιστών με πολύ ισχυρή δράση στον αποχρωματισμό των κηλίδων. Έχει εξαιρετικά ελαφριά υφή, ιδανική για εφαρμογή στο πρόσωπο.

Εφάρμοσε το στο πρόσωπο και το λαιμό 20 λεπτά πριν την έκθεση. Επανέαβε κάθε 2 ώρες.

TAN ENHANCING LOTION, ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Το γαλάκτωμα σώματος Tan Enhancing ενυδατώνει και καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από την αίσθηση καύσου που έχει προκληθεί εξαιτίας της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο. Προλαμβάνει τις αντιδράσεις του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία, επαναφέρει το ιδανικό επίπεδο ενυδάτωσης στο δέρμα, με αποτέλεσμα ένα μαύρισμα που διαρκεί.

Tip: Tους μήνες που εκτίθεσαι έντονα στον ήλιο, μπορείς να αντικαταστήσεις την απλή ενυδατική του σώματός σου με το γαλάκτωμα Tan Enhancing.

Τα προϊόντα της Institut Esthederm θα τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, καταστήματα και φαρμακεία.