Η GOSH COPENHAGEN παρουσιάζει τη νέα καμπάνια OCEAN WASTE PLASTIC καθώς και τις πρώτες συσκευασίες των προϊόντων της που έχουν φτιαχτεί από πλαστικό που έχει συλλεχθεί από τους ωκεανούς.

Με βασικές αρχές το μειώνω – επαναχρησιμοποιώ – ανακυκλώνω ακολουθούνται πιστά πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, το πλαστικό συλλέγεται, τίθεται σε επεξεργασία και στη συνέχεια δημιουργούνται νέες ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Αυτή τη στιγμή συλλέγονται και επαναχρησιμοποιούνται σε ετήσια βάση 890 τόνους πλαστικού, ενώ ο στόχος της GOSH είναι μέχρι το 2019 να φτάσουν σε ποσότητα τους 2.400 τόνους και μέχρι το 2021 τους 5.500 τόνους.

Η GOSH COPENHAGEN παρουσιάζει τις πρώτες συσκευασίες που έχουν φτιαχτεί από πλαστικό που βρέθηκε στους ωκεανούς.

Το Dextreme Full Coverage Foundation είναι το πρώτο προϊόν που η συσκευασία του έχει δημιουργηθεί από πλαστικές σακούλες οι οποίες συλλέγονται από των ωκεανό μέσω της δράσης Ocean Waste Plastic. Καλύπτει αποτελεσματικά, μειώνει την εμφάνιση ατελειών, τους μαύρους κύκλους, τις δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές. Έχει ματ σατινέ φινίρισμά και η σύνθεσή του περιέχει EnergiNius™, συστατικό το οποίο προέρχεται από την ρίζα του ινδικού βοτάνου τζίνσενγκ, πιστοποιημένο ως οργανικό συστατικό (σ.σ. vegan) το οποίο ενισχύει τη λειτουργία των κυττάρων στο εσωτερικό της επιδερμίδας. Επιπλέον, προστατεύει την επιδερμίδα από την «ψηφιακή ρύπανση» και τις βλαβερές συνέπειες του φως που εκπέμπουν οι οθόνες και επαναφέρει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Και το καλύτερο; Αγοράζοντας μια συσκευασία Dextreme Full Coverage Foundation ισούνται με την αφαίρεση 10 πλαστικών σακούλων από τον ωκεανό!