Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της “Mulan”!

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη live-action διασκευή της «Μουλάν», της πολυαγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε το 1998. Ως γνωστών, εμπνευσμένη από έναν παλιό κινέζικο μύθο, αφηγείται την ιστορία της Μουλάν, μιας νεαρής κοπέλας που μεταμφιέζεται σε άντρα και γίνεται στρατιώτης του κινέζικου στρατού.

Η αγάπη που έχουν οι θεατές για την ταινία την καθιστούν μια λογική επιλογή για την Disney να τη συμπεριλάβει στη σωρεία διασκευών που ετοιμάζι από τις κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της. Μόνο που όσοι λάτρεψαν τον δράκο Μούσου όπως τον υποδύθηκε φωνητικά ο Εντι Μέρφι (ή ο Πέτρος Φιλιππίδης αν είστε φαν της μεταγλώττισης) και τα πιασάρικα τραγούδια όπως το «I’ll Make a Man Out of You”, να ξέρετε πως δεν θα συμπεριληφθούν στην ταινία.

Mulan-Live-Action-Movie-And-Animated-FilmΣε αντίθεση με τις live-action εκδοχές των “Beauty and the Beast” και “The Jungle Book”, η δημιουργική ομάδα πίσω από τη νέα «Μουλάν» επέλεξε να απομακρυνθεί αρκετά από την ταινία κινουμένων σχεδίων και να κινηθεί σε μια προσγειωμένη εκδοχή της ιστορίας, αφήνοντας πιθανότατα απ’ έξω τα στοιχεία φαντασίας. Επίσης, όπως φαίνεται από το cast, οι χαρακτήρες είναι μια μίξη αυτών του animation ενώ άλλοι είναι εντελώς καινούριοι, όπως το ερωτικό ενδιαφέρον της Μουλάν που εδώ ονομάζεται Τσεν Χονγκούι και αντικαθιστά τον Λι Σανγκ.

Τη Μουλάν υποδύεται η Liu Yifei, τον Τσεν ο Yoson An, ενώ το ρόλο του Αυτοκράτορα κρατά ο σταρ των ταινιών δράσης Jet Li. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Niki Caro (“The Zookeeper’s Wife”) ενώ στη διασκευή του σεναρίου συμμετέχουν οι Rick Jaffa και Amanda Silver (“Jurassic World”, “Rise of the Planet of the Apes”). Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Μαρτίου 2020.