Δεν υπάρχει τίποτα πιο ροκ από AC/DC σε πίπιζα που πετάει φωτιές

Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, αξίζει σίγουρα την προσοχή και το χειροκρότημά σας.

Ο φίλος μας με το μαλλί μοϊκάνα και τα γεμάτα τατουάζ χέρια καταφέρνει να παντρέψει μοναδικά το punk rock με τον παραδοσιακό ήχο της σκωτσέζικης πίπιζας. Μπορεί αυτό να μην είναι κάτι καινούριο, καθώς το έχουν κάνει προ πολλού οι θρυλικοί AC/DC με τον Σκωτσέζο Μπον Σκοτ και πιο πρόσφατα οι Dropkick Murphys, ο Badpiper, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του εν λόγω καλλιτέχνη, καταφέρνει να το τερματίσει.

Με total leather look και φορώντας το παραδοσιακό σκωτσέζικο κιλτ στην πιο Rammstein εκδοχή του, ο Αυστραλός «πολεμιστής »παίζει το «Thunderstruck» των AC/DC με μια πίπιζα που ξερνάει φλόγες, βάζοντας φωτιά στα πλήθη!

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Badpiper ξεκίνησε να γίνεται γνωστός όταν πέρασε στον τελικό του τηλεοπτικού σόου «Αυστραλία έχεις ταλέντο» το 2010 ενθουσιάζοντας κριτές και κοινό.

Εκεί ήταν που τον είδαν οι Αυστραλοί Crusty Demons και του ζήτησαν να περιοδεύσει μαζί τους σε μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας.

Από τότε, ο Badpiper έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, έχει συμμετάσχει σε διάφορα φέστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει παρουσιάσει το σόου του σε δρόμους αρκετών πόλεων του πλανήτη.

Ωστόσο, αυτο που βοήθησε να εξαπλωθεί η φήμη του αστραπιαία ήταν όταν έπαιξε το «Thunderstruck» με την πίπιζα να πετάει φλόγες. Το βίντεο μέσα σε δυο εβδομάδες συγκέντρωσε πάνω από 2.000.000 views και ο Badpiper άρχισε να γίνεται περιζήτητος.

Πηγή: reader.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − 54 =