Με αφορμή το δημόσιο εξευτελισμό της Ιωάννας Τούνη να ξεμπερδεύουμε επιτέλους με το ” πήγαινε γυρεύοντας”.

Αντιπροσωπεύω το ακριβώς αντίθετο από την Ιωάννα Τούνη. Θεωρώ πως είναι η γυναίκα μιας ξεπερασμένης mentalite που θέτει τον εαυτό της σε φθηνή κατανάλωση τύπου ’90s από άνδρες που συμμετέχουν σε ομάδες τύπου Τσίλι Καφενείο. Έγραψα εναντίον της άρθρο στο Marie Claire όταν έκανε influencing απ το χωριό στο μνημείο του Ολοκαυτώματος. Απεχθάνομαι ότι εκπροσωπεί και θεωρώ τα ρούχα της την επιτομή της κακογουστιάς.

Παρόλα αυτά: Η Ιωάννα Τούνη έκλαψε – άσχημα ομολογουμένως – σε ένα βίντεο εξηγώντας ποιος και γιατί την μαγνητοσκόπησε και τη διέσυρε δημοσιοποιώντας την ” συνουσία ” της όπως τη χαρακτήρισε η ίδια. Αποκάλυψε πως γι αυτό το λόγο τη χώρισε ο σύντροφός της. Δεν πειράζει έχω να προσθέσω, αν δεν μπορούσε να της σταθεί σε αυτή την προσπάθεια του πανελλήνιου εξευτελισμού της τί να τον έκανε;

Σίγουρα πολλές γυναίκες έχουν κάνει σεξ όσο παρακμιακά έκανε η Τούνη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με έναν μ@λάκα. Απλά δεν το είδε η μισή Ελλάδα. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι το σεξ και η μαγνητοσκόπηση αλλά η δημοσιοποίηση του χωρίς τη συγκατάθεση και των δυο που κάνει τον άντρα σύμφωνα με τα σεξιστικά στερεότυπα μάγκα και τσίφτη ενώ τη γυναίκα φθηνή και τσούλα. Αυτή μάλιστα η νοοτροπία δυστυχώς αναπαράγεται τόσο από άνδρες τόσο και από γυναίκες. Και μη γελιέστε- δε μπορείς να προσέξεις με ποιον θα κάνεις σεξ: πολλοί τύποι υπεράνω πάσης υποψίας θα σε εκθέσουν χωρίς να το περιμένεις.

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι η Τούνη εκτίθεται έτσι για να “booostάρει την εικόνα της” ή “να τη δει ο Σειρηνάκης και να γυρίσει κανα πορνό”. Είναι οι ίδιοι που έτρεξαν πρώτοι να δουν το amateur βίντεο στο repeat και οι ίδιοι κάνουν σεξ με εικόνα της Παναγιάς στο κομοδίνο. Αυτοί οι slut shamers “νοικοκυρέοι” που ενισχύουν τη θεωρία του “τα θελε ο κώλος της” για κάθε θύμα βιασμου, θύμα κακοποίησης ή θύμα δημοσιοποίησης προσωπικών στιγμών. Και είναι καιρός να τελειώνουμε με δαύτους. Αν και θα καταλάβουν πόσο λάθος είναι το πρίσμα που βλέπουν τα πράγματα όταν αν και εφόσον γίνουν και οι ίδιοι- ή κάποιος που αγαπούν- θύματα.

Όταν ο μέσος Έλληνας δεν θα κοιτάει πως θα ξεφτυλίσει τη γυναίκα που έκανε σεξ μαζί του, δεν θα χωρίζει τη γκόμενά του επειδή κάποιος κυκλοφόρησε ροζ υλικό 3ετίας και δε θα λυσσάει να δει αυτό το λούμπεν στιγμιότυπο στο pornhub τότε ίσως να είμαστε σε καλύτερο δρόμο. Όλοι οι παραπάνω κάνουν μέχρι και την Ιωάννα Τούνη να είναι πιο κυριλέ. Και μπροστά τους είναι.

Έλενα Φάκου

Την Έλενα την βρίσκετε και στο προσωπικό της rebel spotwww.rebelchic.gr

Instagramhttps://www.instagram.com/elenafakou_swkianou/?hl=en

Κάνε το Kink Motel δικό σου εδώ!

 

Previous articleΝέα συλλογή περιποίησης προσώπου RED BERRIES από τη Fresh Line
Next articleΤα νέα limited edition Nuxe Huile Prodigieuse είναι τέχνη
Έλενα Φάκου
Είδα πανκιά με εμβληματικές πανύψηλες χρωματιστές μοϊκάνες το 1993 στην πλατεία Piccadilly Circus του Λονδίνου ενώ πρόλαβα και κάποια να αράζουν στο σταθμό του τρένου στο Μοναστηράκι. Πήγαινα στη Βίλα Αμαλία και η πρώτη συναυλία που είδα ήταν των Panx Romana στο Πεδίο του Άρεως. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και να χορεύω ξέφρενα. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου και ψάχνω ακόμα την αληθινή αγάπη. Στο Punked δε χρειάζεται να απολογούμαι πλέον στους συντηρητικούς. Όταν φύγω από εδώ θα τα πω όλα στο Θεό. Αν υπάρχει φυσικά. Μέχρι τότε θα βρείτε κυρίως όσα σκέφτομαι στην κατηγορία Σέξινες αλλά ως guest θα κάνω εμφανίσεις και σε άλλες στήλες. Στην προηγούμενη ζωή μου, είπαν ότι ήμουν η Marilyn Monroe. Δεν τους πίστεψα. Νομίζω ότι δούλευα σε τσίρκο. Μπορεί και όχι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Ζω για να γράφω και γράφω για να ζω. Να με διαβάζετε.