Η καθαριότητα του προσώπου είναι το Α και το Ω στην καθημερινή μας ρουτίνα, γι’ αυτό και πρέπει να γίνεται με τα σωστά προϊόντα. Το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου θα αφαιρέσει κάθε ίχνος ακαθαρσίας και μακιγιάζ, ωστόσο κάθε τύπος δέρματος έχει τις δικές του ανάγκες· πρέπει λοιπόν να δίνετε βάση όχι μόνο στα συστατικά κάθε προϊόντος αλλά και στον τύπο. Για παράδειγμα: ένας αφρός καθαρισμού δεν ενδείκνυται για μια ξηρή επιδερμίδα, ένα καθαριστικό με aha θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή.

Παρακάτω βρες ποιος τύπος καθαριστικού ταιριάζει στις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και δες τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα καθαρισμού.

Το έλαιο (Caudalie Make-up Removing Cleansing Oil) και το balm (The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter) είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Ο αφρός (Dalon Micellar Foam Face Cleanser) είναι κατάλληλος για μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα με ευαισθησίες.

Το τζελ (Apivita Black Detox Cleansing Jelly) είναι κατάλληλο για κανονική, ευαίσθητη μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα.

Το γαλάκτωμα (L’Oreal Fine flowers Cleasing Milk) είναι κατάλληλο για κανονική, ξηρή που είναι ευαίσθητη και μεικτή επιδερμίδα.

Η κρέμα καθαρισμού (CeraVe Hydrating Cleanser) είναι κατάλληλη για ξηρή, ευαίσθητη και σε κάποιες περιπτώσεις μεικτή.

Τα καθαριστικά με aha (Version Wash Gel Aha) είναι κατάλληλα για ξηρές, μεικτές και επιδερμίδες που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες γραμμές.

Τα καθαριστικά με bha (Frezyderm Ac Norm Active Cleanser Aha Bha) είναι κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες η επιδερμίδες με ακμή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 84