του Παύλου Τσίου

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν φίλοι στο αντίθετο φύλο…; Στο τραγούδι παρακάτω τα Παιδιά από την Πάτρα, λένε όχι και τα τραγούδια μέσα από τη ζωή βγαίνουν όπως και τα γραπτά… Και εγώ θα συμφωνήσω με το λαϊκό άσμα όχι μόνο επειδή είναι ευήκοο και ανήκει στα μουσικά μου ακούσματα, αλλά και γιατί έτσι είναι ρε παιδιά.

Ναι! Υπάρχουν δύο άνθρωποι που δεν ελκύει ερωτικά ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν είναι φιλία. Στη φιλία δεν μπορεί να υπάρξει ερωτική έλξη και δυο straight άνθρωποι δεν είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να μην δουν ερωτικά ο ένας τον άλλο… είναι αφύσικο!

Είναι νομίζω η εύκολη υπεκφυγή του δεν μου αρέσεις σαν άντρας ή σαν γυναίκα αντίστοιχα. Δηλαδή είσαι χάλια για τα γούστα μου, αλλά εφόσον στα υπόλοιπα ταιριάζουμε και σε θέλω για να κάνω την δουλειά μου είσαι κάλος για φίλος. Ε όχι ρε λαμόγιο, όχι! Αυτό είναι καθαρή πουστιά από τον άντρα και μεγάλη πουτανιά από την γυναίκα. Να βλέπεις ότι άλλος καυλώνει και λιώνει για σένα και επειδή εσύ έχεις για τα ***σια σου με άλλον δεν του τη λες στα ίσα, γιατί θα χάσεις κάτι που προφανώς δεν έχει ο άλλος και δουλευόσαστε μεταξύ σας.

Μην κάνουμε είπαμε τα εύκολα δύσκολα, το άτιμο το σεξ καλώς ή κακώς είναι κυρίαρχο στοιχείο στη ζωής μας και καθορίζει -επηρεάζει τα πάντα. Εφόσον λοιπόν δεν σου κάνει για ερωτικός παρτενέρ κόψτε σχέσεις, (σαν να είναι μια σχέση που πρέπει να χωρίσετε), ειδικά όταν αντιλαμβάνεστε ότι σας θέλει και ότι λιώνει για πάρτη σας. Και αφήστε κατά μέρος αυτό το τροπάριο: “είσαι τόσο καλό παιδί αλλά δεν μπορώ, σε βλέπω σαν φίλο”. Ή γ***θείτε και μεταξύ σας ή χωρίστε και κρατήστε μόνο αυτόν που ούτως ή άλλως κάνετε σεξ.!

Προσωπικά, δεν έχω δει ποτέ μια γυναίκα σαν φίλη. Πρώτα κοιτούσα αν εγκεφαλικά μπορώ να ερωτοτροπήσω μαζί της και μετά αν είχε τα φυσικά εξωτερικά προσόντα για να με ελκύσει ερωτικά. Ναι! Ήταν πολύ καλή μου φίλη, η καλύτερη μπορώ να πω, αλλά και το σεξ ήταν φοβερό! Αν δεν κάναμε σεξ τι να την κάνω;;; Φίλους έχω πολλούς και ούτε με γ***νε ούτε τους γ***ω, κάνουμε άλλα αντρικά πράγματα… όπως και εσείς θηλυκές μου υπάρξεις με τις φίλες σας δεν γ***στε και σίγουρα κάνετε πολλά γυναικεία πράγματα μεταξύ σας.

Κόφτε λοιπόν όλοι σας, άντρες γυναίκες, το σε βλέπω σαν φίλο και πείτε στα ίσα… Δεν μου κάνεις σαν ερωτικός παρτενέρ, όμορφα ανοιχτά και ξεκάθαρα! Μην παίζετε με την ψυχή και τα ενδεχόμενα όνειρα κανενός, ειδικά δε με τις κ***ες τους. Αφήστε τους να πάνε παρακάτω…

Γιατί πως να το κάνουμε, δεν υπάρχουνε φίλοι στο αντίθετο φύλο!